MANAŽMENT SALÓNU

Každý salón si vyžaduje individuálny prístup, individuálne nastavenie a práve s tým vám môžeme pomôcť. Cenotvorba a identifikácia optimálnej klientely je kľúčová k správnemu, ziskovému fungovaniu avšak je toho ešte oveľa viac .. 

ROZSAH: 7 hodín
FORMA: prezenčná, salón House Gatsby, Bratislava
UKONČENIE: certifikát

 

Cena:

170 

Ďalšie informácie

Vyberte si termín

Začiatok 31.10.2024, Začiatok 16.12.2024

Čo sa u nás naučíte

 Naučíme vás ako si správne spočítať náklady a na ich základe vytvoriť ceny, ktoré budú pracovať pre vás. Rozoberieme si ako nájsť svoju klientelu, ktoré marketingové kanály by mohli byť pre vaše podnikanie ideálne, ale taktiež ako rozširovať svoj salón, či posunúť ho na úplne inú úroveň. 

Pre koho je kurz určený

Pre podnikateľov v oblasti služieb, ktorý potrebujú pomôcť s nastavením fungovania salónu. Nielen v začiatkoch, ale niekedy aj fungujúci salón potrebuje prejsť reštartom a v tom vám dokážeme byť nápomocný. 



Kde a ako kurz prebieha

Celý kurz prebieha v nadčasovom salóne HOUSE GATSBY Beauty Health & Style Kurz vedie skúsený lektor, ktorý Vás prevedie všetkými dôležitými témami v ľudskom jazyku a príjemnej priateľskej atmosfére. Priestor bude aj na otázky a dôraz sa kladie na uplatnenie vedomostí v praxi. Po absolvovaní kurzu dostanete certifikát o zaškolení a učebné materiály.

Čo si priniesť na kurz

Dobrú náladu, chuť naučiť sa niečo nové a všetko ostatné Vám zabezpečíme my.