THREADING – NITKOVANIE

Threading je technika práce s niťou, pomocou ktorej, si ženy po celom svete odstraňujú chĺpky v oblasti tváre a vo východnej Ázii sa táto technika používa aj na odstraňovanie chĺpkov kdekoľvek na tele. U nás sa zameriame na oblasť tváre a dokonalú úpravu obočia, keďže práve táto procedúra si získala najviac záujmu.

ROZSAH: 6 hodín
FORMA: prezenčná, salón House Gatsby Beauty, Bratislava
UKONČENIE: certifikát



Cena:

120 

Čo sa u nás naučíte

Na kurze Vás prevedieme krátkou teóriou používania nití, no hlavne odbornou praxou a správnym, bezpečným prevedením threadingu. Na kurze si threading vyskúšate aj na vlastnej koži, no základom je práca na živej modelke. Naučíte sa nielen odstrániť ochlpenie, ale aj zamerať a vytvoriť dokonaly tvar obočia pomocou nití. Pozvládnutí techniky práce na tvári už pre vás nebude problém aplikovať zručnosti na akúkoľvek časť tela.

Pre koho je kurz určený

Kurz je určený pre profesionálov v oblasti kozmetiky a vizážistiky, ktorí si chcú rozšíriť vedomosti a zručnosti v technike threading – odstraňovaní chĺpkov pomocou nite.

Kde a ako kurz prebieha

Celý kurz prebieha v nadčasovom salóne HOUSE GATSBY Beauty Health & Style. Kurz pozostáva z teoretickej a praktickej časti, pod vedením skúsených lektorov. Praktická časť sa vykonáva na modelkách, ktoré si môžete v prípade záujmu zabezpečiť sami, alebo ich zabezpečíme my. Po absolvovaní kurzu dostanete certifikát o zaškolení, učebné materiály a bezplatné konzultácie so školiteľom.

Čo si priniesť na kurz

Dobrú náladu, chuť naučiť sa niečo nové. Odporúčame priniesť si pohodlné oblečenie na prezlečenie a prezúvky. Všetko ostatné Vám zabezpečíme my.