SEMINÁR – ONKOLOGICKÁ ESTETIKA

Starostlivosť o klientov počas onkologickej liečby a po jej ukončení je veľmi špecifická oblasť, no mala by byť súčasťou vedomostí každej kozmetičky, ktorá sa rozhodne týchto klientov priať a starať sa o nich zodpovedne a hlavne bezpečne.

ROZSAH: 6 hodín
FORMA: prezenčná, salón House Gatsby, Bratislava
UKONČENIE: certifikát

Cena:

190 

Čo sa u nás naučíte

Naučíme vás ako pripraviť bezpečné prostredie pre vás aj pre onkologického klienta. Podrobne vám vysvetlíme ako pristupovať ku klientom v rôznych obdobiach onkologickej liečby, pri rôznych diagnózach, ako s nimi pracovať a ako im pomáhať fyzicky aj psychicky. Súčasťou kurzu bude samozrejme aj zrozumiteľný základ epidemiológie a biológie pre pochopenie procesov tela pri vzniku a šírení rakoviny.

Pre koho je kurz určený

Pre kozmetičky, ktoré si chcú rozšíriť vedomosti v oblasti starostlivosti o onkologických pacientov.  

Kde a ako kurz prebieha

Celý kurz prebieha v nadčasovom salóne HOUSE GATSBY Beauty Health & Style. Kurz pozostáva z teoretickej a praktickej časti, pod vedením skúsenej lektorky. Praktická časť sa vykonáva na modelke, ktorú si môžete v prípade záujmu zabezpečiť samy, alebo ju zabezpečíme my. Je samozrejme možnosť vyskúšať si danú masáž v rámci kurzu aj na vlastnej pleti. Po absolvovaní kurzu dostanete certifikát o zaškolení, učebné materiály a bezplatné konzultácie so školiteľom.

Čo si priniesť na kurz

Dobrú náladu, chuť naučiť sa niečo nové a všetko ostatné Vám zabezpečíme my.

Mohlo by vás zaujímať